Over ons

Home // Over ons

Mitra Travel

M
itra is vernoemd naar de eeuwenoude perzische god ‘Mithras’, ook wel bekend als de hemelse god van het licht. In het sanskriet staat Mitra voor vriend, metgezel en compagnon. Vanuit deze gedachte wordt u tijdens uw reis door Mitra ondersteund bij een unieke en onvergetelijke ervaring. ‘Mitra Travel’ is uniek omdat Mitra zowel uitstekend thuis is in de Iraanse als Nederlandse cultuur, taal en behoeftes. Hierdoor leert u Iran kennen op een zeer persoonlijke en warme wijze.

Iran is ongetwijfeld één van de meest fascinerende landen van het Midden-Oosten. Bezoekers komen na hun Iran rondreis dan ook terug met zeer enthousiaste verhalen over de hartverwarmende contacten met de bevolking, de overdaad aan schitterende steden, eeuwenoude cultuurschatten en de ruige woestijn- en berglandschappen. En dan zijn er nog de bazaars die de sfeer van 1001 Nachten uitstralen. Maak kennis met het indrukwekkende Iran, ook wel bekend als het oude Perzië. Een rijk met een bijzonder lange historie met vele culturele hoogtepunten. Kortom, een reis door het vroegere Perzië is een bijzondere ervaring.

Onvergetelijke reizen door Iran

BEKIJK HOE ONZE REIZEN ERUIT ZIEN

Uw persoonlijke begeleider

MITRA BEGELEID U PERSOONLIJK DOOR IRAN

Mitra
Mitra
Reisleider

In het sanskriet staat Mitra voor vriend, metgezel en compagnon. Vanuit deze gedachte wordt u tijdens uw reis door Mitra ondersteund bij een unieke en onvergetelijke ervaring. 'Mitra Travel' is uniek omdat Mitra zowel uitstekend thuis is in de Iraanse als Nederlandse cultuur, taal en behoeftes.